0
Ingatlankereső
Hely
Megye
Település
Kerület
Tulajdonságok
Jellemzők
Állapot
Értékesítési mód
Alapterület (tól-ig)
- nm 
Vételár (tól-ig)
- Ft 
Rendezés
Ár szerint Terület szerint Dátum szerint
2016. március 18.
CSOK-ot igénylőknek figyelmébe ajánlom! "Megvalósítjuk egyéni elképzeléseit."
A+ -os házak építése, tervezéstől a kulcsrakész állapotig! "1993 – óta szerzett építőipari kivitelezői tapasztalattal, amely során 165 elégedett család használatában lévő energia hatékony családi házakat építettünk Magyarországon."
"1993 – óta szerzett építőipari kivitelezői tapasztalattal, amely során 165 elégedett család használatában lévő energia hatékony családi házakat építettünk Magyarországon. A magas minőségű kiváló műszaki állapotú lakóházakra 5-30 év garanciavállalással állunk megrendelők rendelkezésére.

Terveinkben, kivitelezéseinkben jobban fókuszálunk A+ energia hatékony házak építésére. Magyarországon ez a legjobb minősítés az energetikai besorolásban. Minden épület ezt a minősítést kapja, ha az < 55 % -nál kevesebbet fogyaszt. A+-os ház különbsége az alacsony energiaigényű házhoz képest, hogy nem feltétlenül készítjük elő más gépészeti megoldások fogadására és nem feltétlenül felületi hőleadókkal padló és/vagy mennyezet fűtést tervezünk. (Magyarországon a passzívház is ezt a minősítést kapja, ha energetikai tanúsítványt kell kiállítani egy passzív épületre.)"

 

Még több információért tájékozódjon irodánkban, vagy telefonon!

0620-952-4900,

0620-569-4262hirdetések

Energetikai logó

Logó

BEFEKTETŐKNEK